1. Sanat ve Tasarım Günleri "Köprü"


Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı işbirliği ile 24- 25 Mayıs 2022 tarihlerinde Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde, 1. Sanat ve Tasarım Günleri "Köprü" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi DOĞAN ve Güzel Sanatlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Semiha AKÇAÖZOĞLU’nun açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte sergiler, seminerler, teknik gezi, tiyatro, workshop ve kısa film gösterimi gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Bölüm öğrencilerimiz de workshop ve diğer etkinliklere katılım sağladı.

Etkinliğin birinci gününde, Rektör Prof. Dr. Hasan USLU’nun da katılımıyla, Dr. Öğr. Üyesi Hamide Tuba KIZILKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Menekşe SAKARYA, Arş. Gör. Sema ÇAĞLAR ve Arş. Gör. Tutku Ceren AKÇAM’ın tekstil yüzey çalışmaları ve Öğr. Gör. Dr. Hilmi GÜNEY’in takı tasarımlarının yer aldığı “Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları Karma Sergisi”nin ve Doç. Dr. Esra VAROL’un “Grafiksel Anlatılar Ritim” adlı kişisel giysi tasarımı sergisinin açılışları gerçekleştirildi.