2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ORYANTASYON PROGRAMI


Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendirmek amacıyla 03.10.2022 tarihinde oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programında; bölümümüz öğretim elemanları Niğde’nin tarihi ve Niğde’de yaşam, üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında genel bir tanıtım yapmışlardır.  Daha sonra, kütüphane (üyelik, araştırma, kitap ödünç olanakları), yemekhane (rezervasyon ve kullanımı), kampüs içerisindeki alışveriş yerleri, kongre merkezi, spor merkezi, otobüs durak ve güzergahları, öğrenci kimlik kartı ve şehir içi ulaşım kartlarının kullanımı vb. konularla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Semiha AKÇAÖZOĞLU, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü oryantasyon toplantımıza katılarak öğrencilerimize fakültemiz hakkında bilgi verdi.

Ayrıca, NOHU Moda Kulübü başkanı, bölüme yani gelen öğrencileri kulüp ve etkinlik planları hakkında bilgilendirdi. Öğretim elemanlarımızın, öğrencilerden gelen soruları cevaplamasının ardından oryantasyon programı sona erdi.