Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Proje Uygulamaları


Bölümümüzün dördüncü sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Menekşe Sakarya'nın yürütücülüğünü yaptığı TMT4012 kodlu Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında meslekleri ile bağlantılı toplumun çeşitli kesimlerine uygun 4 farklı proje geliştirerek uyguladılar.

Proje 1: Öğrencilerimizden Dilara Gülmüş, Hediye İçer ve Özlem Çağlayan “Çiziyorum Boyuyorum Giyiyorum"  adlı projeyi 18 Nisan 2024 tarihinde Emine Çetintürk Anaokulu 'ndaki öğrenciler ile birlikte gerçekleştirdiler.


  Proje 2: Öğrencilerimizden Berru Tekinyıldız, Elif Gazel ve Nisa Göçmen kullanılmış denimler ile "Mutfakta Denim Şıklığı" adlı projeyi 25 Nisan 2024 Tarihinde Niğde Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne bağlı kadın misafirlerimize Bölümümüz Atölyelerinde workshop etkinliği düzenlediler.



Proje 3: Öğrencilerimizden Rümeysa Dikmen ve Özge Topalbekiroğlu " Birlikte Yapıyoruz ve Eğleniyoruz" adlı projeyi 02 Mayıs 2024 Tarihinde Bor Ahmet  Kuddusi  Huzurevi  Yaşlı  Bakım  ve  Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımızla birlikte keçeden gözlük kılıfı, ktap ayracı ve broş yapımını  Huzurevi Hobi Atölyesinde workshop etkinliğini gerçekleştirdiler.



Proje 4: Öğrencilerimizden Nisanur Öner ve Ruken Genç " Kariyer Planımda Tekstil ve Moda Tasarımı " adlı projeyi 09 Mayıs 2024 Tarihinde  Yunus Emre Anadolu Lisesinde öğrenim gören 11. Sınıf öğrencilerine  bölüm tanıtım sunumu yaptılar.