2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kariyer Geliştirme Faaliyetleri

9 - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında Kariyer Geliştirme Merkezi, NÖHÜ Hayvancılık Araştırma Kulübü ve MEB ortaklaşa hazırladığı ortak programa göre Niğde merkezdeki bazı liselerin son sınıflarına gidilip bilgilendirme toplantıları yapılmıştır.




16 Mart 2022 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve  Kayseri Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Fuarına katılım gösterilmiştir ve Üniversitemiz adına  stand açılmıştır.


25 Mart 2022 tarihinde ANKAREF İnovasyon ve Teknoloji Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Erhan BİNİCİ tarafından "Girişimcilik ve IoT" konulu seminer ve İnsan Kaynakları Müdürü tarafından "Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu seminer verilmiştir. Öğrencilerimize çeklişle ev güvenlik sistemleri hediye edilmiştir.




1 Nisan 2022 tarihinde Bingöl Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ALKAYIŞ üniversite öğrencilerine Kariyer Planlama konusunda, Milli eğitim Bakanlığına bağlı lise son sınıf öğrencilerine Etkili Ders Çalışma Teknikleri konusunda seminer gerçekleştirmişlerdir.




12 Nisan 2022 tarihinde Niğde Çalışma ve İş Kurumu ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürlüğü arasında ortaklaşa düzenlenen "Kariyer Planlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi"nde katılımcılara sertifikaları verildi.



21-22 Mayıs 2022 tarihinde Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde T.C.  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen Devlet  Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğine öğrenci grubu ile katılım sağlanmıştır. Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklerde, Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar katılım göstermiştir. Etkinlikte kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.





23 Mayıs 2022 tarihinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi, MEB Niğde İl Müdürlüğü, Niğde Çalışma ve İş Kurumu ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Desteğiyle Müdürlüğü tarafından organize edilen "Meslek Tanıtımı, Kariyer ve Üniversite Tanıtımı Günleri" yüksek bir katılımla gerçekleştirilmiştir.




09 Haziran 2022 tarihinde merkezimiz ve Borsa İstanbul  Dünyanın sayılı borsaları arasında yer alan Bora İstanbul, büyüyen ve gelişen finans vizyonunu açıklamak ve yeniliklere açık, öğrenmeyi benimsemiş yetenekleri bünyesine katmak amacıyla işe alımlarını detaylı bir şekilde anlatmak için çevrimiçi etkinlik düzenlenmiştir.





Son Güncelleme Tarihi:09.12.2022