Ortak Zorunlu Derslerin Ara Sınavları (Güncellendi)

Üniversitemiz Ortak Zorunlu Derslerinin (Yabancı Dil II, Türk Dili II, AİİT II ve Temel Bilgisayar Bilimleri ) ara sınavları 11-19 Mayıs 2020 tarihleri arasında MERGEN üzerinden Online Sınav şekline yapılacaktır.

Yapılacak olan sınavlar;

• 20 sorudan oluşmaktadır,
  • 20 dakika sürelidir,
  • Uluslararası öğrenciler için sınav süresi 25 dakikadır.

Öğrenciler, ilgili derslerin Ara Sınavlarına 11-19 Mayıs 2020 tarihleri arasında herhangi bir gün ve zamanda girebilecektir. Herhangi bir sebeple (elektrik kesilmesi, internet erişimi arızası gibi)  kendilerine tanınan 20/25 dakikalık sınavını tamamlamadan çevrimdışı kalma durumunda, öğrenciler, sınav süresi bitmeden, sisteme tekrar girebilecek ve aldığı sınavın tamamlanamayan kısmına devam edebileceklerdir. Bu nedenle daha önce tamamladığı soruların cevapları değiştirilemeyecektir.

[Not: “kendilerine tanınan 11-19 Mayıs tarihlerinde”  ifadesinde belirtilen husus MERGEN’ de teknik olarak mümkün olmamaktadır. Bu nedenle  “sınav süresi bitmeden” olarak değiştirilmiştir.]