| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Katkı maddesinin tanımını ve ingrediyenlerin öğrenilmesi | 3 |
2 | Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi sahibi olunması | 3 |
3 | Gıda katkı maddelerini tanıma ve antioksidanlar hakkında bilgi sahibi olunması | 3 |
4 | Asitler ve süt ürünlerinde kullanımının bilinmesi | 3 |
5 | Emülgatörler ve süt ürünlerinde kullanımının bilinmesi | 3 |
6 | Stabilizörler ve süt ürünlerinde kullanımının bilinmesi | 3 |
7 | Antimikrobiyaller ve süt ürünlerinde kullanımının bilinmesi | 3 |
8 | Enzimler ve süt ürünlerinde kullanımının yapılması | 3 |
9 | Vitaminler ve aminoasitlerin tanınması | 3 |
10 | Lezzet maddeleri, tatlandırıcılar ve renk maddelerinin bilinmesi | 3 |