Bir Programımız Daha Akredite Edildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından 1 Mayıs 2026 tarihine kadar akredite edildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Çınar ve fakülte yönetimimizle daha önce çevrim içi bir toplantı gerçekleştiren ve öğretmen yetiştirmede mükemmeliyeti hedefleyen EPDAD yapılan değerlendirmeler neticesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programımıza akreditasyon belgesini verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversitemizde kurumsallaşma ve akademik anlamda uluslararasılaşma çalışmalarımızın en önemli boyutu tam akreditasyon belgesi almaktır. Bu bağlamda her bölüm ve program için ayrı ayrı çalışmalarımız sürüyor. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı'mızın elde ettiği bu başarıyı Üniversitemizin tamamına yaymak üzere kalite süreçlerini de göz önünde bulundurarak sürdürdüğümüz çalışmaların meyvesini toplamaya devam ediyoruz. Bu belge göreve geldiğimiz günden itibaren aldığımız yedinci akreditasyon belgesi oldu. Umarım yoğun gayretle yürütülen bu çalışmalar sonucunda yakın bir zamanda Üniversitemize tam akreditasyon belgesini de almış oluruz. Akreditasyon belgemizin alınmasında emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.