Cumhuriyet Başsavcısından Rektörümüze Ziyaret

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Başsavcı Harun Karahan’a Üniversitemizin son dört yılda gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalar ve Üniversitemizdeki fiziki gelişimler konusunda bilgiler verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, açıklamalarını Başsavcı Harun Karahan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek noktaladı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin Niğde ve bölge için çok değerli hizmetler yürüttüğünü ifade ederek sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.