Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Başkan Şahin’i yeni görevinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Yürütülen ortaklıkların önemine değinen ve bunu sürdürme noktasında kararlı olduklarını sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Mahmut Sami Şahin’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Şahin de Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının bölgeye sağlayacağı katkılara değinerek, üniversite ile yapılabilecek işbirlikleri konusunda bilgiler verdi.Ziyarette ayrıca KOP bölgesinde hayata geçirilen projeler ve idare tarafından yapılan desteklemeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret kapsamında Merkezi Araştırma Laboratuvarını da yerinde gezen Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin’e, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Kaplan ve Fen Edebiyat Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Seyhan tarafından Silisyum Saflaştırma ve KOP Enerji Evi projelerine ilişkin uygulamaları hakkında bilgi verildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.