MHP Genel Başkan Yardımcısından Rektörümüze Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’yu makamında ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a ziyarette, Niğde Baro Başkanı Emin Alper Öztürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan, MHP MYK Üyesi Emrullah Türe, MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce ve MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu da eşlik etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler vererek, Üniversitemizde yürütülen ve planlanan akademik çalışmalardan da bahsetti. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ise açıklamalarında misafirperverliği ve sıcak karşılaması dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Niğde’ye değer katan bir kurum olduğunu ve daha iyi noktalara geleceğine inandığı ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.