Niğde Belediye Başkanından Üniversite Yönetimimize Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Prof. Dr. Recep Çiçek ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Nafiz Tok’u makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi arasındaki iş birliklerinin öneminden bahseden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak Niğdemizin göz bebeği olan Üniversitemizin, kıymetli öğrencilerine huzurlu ve güvenli bir şehirde eğitim görme fırsatı sunuyoruz. Üniversitemiz ile birlikte öğrenci odaklı olarak yürüttüğümüz ortak çalışmalarımızı bu yıl artırarak devam ettireceğiz” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir açıklamalarının sonunda Niğde Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği her daim sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.