Niğde Milletvekili Yavuz Ergun'dan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizin genel durumu ve gelecek dönemlerdeki planlanan çalışmaları hakkında AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’a ayrıntılı bilgiler verdi.

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ise açıklamalarında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun kendisini sıcak karşılaması dolayısıyla teşekkür ederek “Şehrimizin göz bebeği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin gelişimine destek olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.