Öğrencilerimize Staj ve Uygulama İmkanı Sağlayan Kuruluşlara Teşekkür Belgesi Verildi

Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinin Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü öğrencilerine staj ve uygulama imkanları konusunda iş birliği yaptığı ve sektörde önemli yere sahip olan firma temsilcilerine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nafiz Tok tarafından teşekkür belgesi verildi.

Üniversitemiz senato salonunda gerçekleşen teşekkür belgesi takdim töreni açılış konuşmaları ile başladı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nafiz Tok açıklamalarında bu tür iş birliklerine üniversite yönetimi olarak büyük önem verdiklerini ve bu konuda araştırma merkezinin çalışmalarını yakından takip ederek desteklediklerini söyledi.

Prof. Dr. Nafiz Tok açıklamalarının sonunda, daha fazla uygulama yapılması için iş birliklerinin geliştirilmesi konusunda tüm birimlerimize gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Üniversitemiz Hayvancılık Araştırma Kulübü adına açıklamalarda bulunan kulüp üyesi Talha İnce ise bu tür staj hareketliği konusunda kendilerine destek veren kuruluşlara ve bu konuda iş birliği olanaklarını hazırlayan Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi ve üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.

Teşekkür belgesi takdim töreninde açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu öğrencilerimize staj ve uygulama imkanı sağlayan kuruluşlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, sektör temsilcileriyle araştırma merkezimiz arasında iş birliği protokollerinin yaygınlaştırılmaya çalışıldığını, ilgili kuruluşlarla teknik bilgi ve ekipman konusunda iş birliği içerisinde bulunduklarını söyledi.

Sektör temsilcilerinden iş insanı Zekeriya Malı iş birliğine her zaman hazır olduklarını, Gökhan Tuğrul ise iş birliğinden memnuniyet duyduklarını, uygulama ile öğrencilere stajın yanında daha fazla uygulama yapma imkanı da sağladıklarını belirtti.

Tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nafiz Tok’un staj hareketliliğine destek veren kuruluş temsilcilerine teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.