Prof. Dr. Antoni Bukaluk Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bydgoszcz Teknoloji ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Antoni Bukaluk, uluslararası bir proje ortaklığı kapsamında üniversitemize ziyarette bulundu.

Erasmus + programı kapsamında gerçekleşen ziyarette, Avrupa Ekonomik Alanı ve Norveç Hibe Fonu Programı çerçevesinde Norveç’ten Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Avusturya’dan Viyana Teknik Üniversitesi ve Polonya’dan Bydgoszcz Teknoloji ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi’nin ortaklığında gerçekleşmesi planlanan “Kataliz İçin Yeni Malzemeler” adlı proje önerisi için partner ülke olma konusu görüşüldü.

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, açıklamalarında, üniversitemizin uluslararası akademik çalışmalara önem verdiğinin altını çizerek, “Üniversitemiz ile uluslararası üniversiteler arasında var olan ortaklıkların devam ettirilmesi ve yeni işbirlikleri geliştirilmesine önem veriyoruz. Bu tarz ortaklıkların artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın, Prof. Dr. Antoni Bukaluk’a günün anısına üniversitemiz anı tabağını hediye etmesinin ardından son buldu.