Rektörümüz Altunhisar KOP Hayal Kütüphanesi’nin Açılış Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde protokolü ile birlikte, Altunhisar KOP Hayal Kütüphanesi’nin açılış programına katıldı.

Programına açılışında bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, KOP Bölgesi’nde yer alan illerde okuma kültürünü sürdürülebilir hale getirmek ve öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlarımızın okuma yazma alışkanlıklarını geliştirmeyi hedefleyen KOP OKUYOR projesinin oldukça önemli bir proje olduğunun altını çizerek bu proje kapsamında açılışı yapılan Altunhisar KOP Hayal Kütüphanesi’nin kendilerini oldukça memnun ettiğini aktardı

Bölgemizde ve ülkemiz genelinde okuma alışkanlığının kazandırılması üzerine önemli projeler yürütüldüğünü de sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu içerisinde Astronomi, Fen Bilimleri, Sıfır Atık ve Yazarlık Atölyeleri’nin de yer aldığı ve Altunhisar’da hayalleri gerçeğe dönüştüren, Altunhisar KOP Hayal Kütüphanesi’nin de yine bu bağlamda bölgede yürütülen en değerli çalışmalardan biri olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, Altunhisar KOP Hayal Kütüphanesi’nin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek kütüphanenin tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Altunhisar Bal Ormanı'nın da açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ayrıca Altunhisar'da çilek üretimi yapılan tesislerde de incelemelerde bulundu.