Rektörümüz İlköğretim Haftası Etkinliklerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde protokolü ile birlikte, Niğde Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu’nda Niğde Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İlk Öğretim Haftası” etkinliklerine katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, açılış konuşmaları, şiirlerin okunması, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteriler ve protokol üyelerinin sınıfları ziyaret etmesi ile devam etti.
Program sonunda açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Eğitimin en temel yapıtaşı aile ve devamında ise anaokulu ve ilkokullarımızdır. Buralarda başlayan öğrenme süreci öğrencilerimizin geleceğini önemli ölçüde şekillendirmektedir. Üniversitelerimizde de öğrencilerimiz, yıllar içinde öğrendikleri ve tecrübe ettikleri bilgilerini, üretime ve uygulamaya dönüştürmektedirler. Bu bağlamda bugün burada eğitim hayatlarına başlayan çocuklarımız da geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir yere sahiptirler” diyerek başladı ve yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.
Program, Niğde protokolünün günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.