Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar'dan Gaziler Günü Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz mesajında şu ifadelere yer verdi:
Gazilerimiz, şanlı Türk milletinin kazandığı tüm zaferlerde en ön saflarda mücadele etmiş ve bizim bu günlere gelmemize vesile olmuşlardır.
Milli birliğimizin ve beraberliğimizin yapı taşlarından ve her daim gurur ve onur kaynağı olan gazilerimiz, milletimizin bekası ve refahı için görevlerini ifa etmiş ve bu şerefli unvanı almışlardır.
Bizler de aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan bu cennet vatanın bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü için ilelebet mücadelemizi sürdüreceğiz.
19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum.