Rektörümüzden Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’ya ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve ikili iş birliklerinin de değerlendirildiği ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, sıcak karşılamaları dolayısıyla Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı ve Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun Üniversite Rektörlüğünde incelemelerde bulunmalarının ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.