Rektörümüzden Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Sayıştay Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemizdeki akademik, fiziki ve altyapı gelişmeleri hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin stratejik öncelikleri, Üniversitedeki ihtisaslaşma çalışmaları, yenilenebilir enerji alanındaki altyapı ve fiziki çalışmalara da değindi.
Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş arasında Üniversitemizin teknolojik ve beşeri sermaye açısından güçlendirilmesi çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ziyaret sonunda, sıcak karşılamaları dolayısıyla Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’a teşekkürlerini ileterek Üniversitemize davet etti.
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş ise Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın ziyareti dolayısıyla oldukça memnun olduğunu ifade ederek en yakın zamanda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri ile pandemi koşullarına uygun olarak çevrim içi ortamda bir araya gelmek istediğini sözlerine ekledi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.