Rektörümüzden Tıp Fakültemize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Tıp Fakültemize ziyarette bulunarak öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Rektörümüze burada Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Üner Kayabaş da eşlik etti.
Ziyaretinde fakültemiz binasında incelemelerle bulunan ve derslikleri de inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Tıp fakültemizin oldukça modern ve çağın gerekliliklerine ayak uyduran bir fiziki altyapısı var. Bu fiziki imkanları her geçen gün daha iyiye götürmek üzere de çalışmalar yapıyoruz. Hastanemize sağladığımız akademisyen hekim desteği ile de Niğdemizin sağlık sistemine önemli bir katkı yapıyoruz. Tıp Fakültemiz bu yönüyle oldukça önemli bir görevi de yerine getirmiş oluyor” dedi.
Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Üner Kayabaş ise ziyaretteki açıklamalarında destekleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Tıp Fakültesi ailesi olarak sağlık sistemine katkı sunmak üzere her zaman daha çok çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’nun dersliklerde incelemelerde bulunmaları ile son buldu.