Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ve İl Ticaret Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Niğde İl Müdürü Metin Bitim ve Niğde İl Ticaret Müdürü Kenan Şahiner, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundular.

Ziyaretteki açıklamalarında, Üniversitelerin bulundukları bölgelerdeki, sanayi ve ticari anlamdaki gelişmelere yürütülen Ar-Ge çalışmaları ile önemli destek sağladığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, nazik ziyaretleri dolayısıyla Sanayi ve Teknoloji Niğde İl Müdürü Metin Bitim ve Niğde İl Ticaret Müdürü Kenan Şahiner’e teşekkür etti.

Sanayi ve Teknoloji Niğde İl Müdürü Metin Bitim ve Niğde İl Ticaret Müdürü Kenan Şahiner ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kendileri için oldukça değerli bir paydaş olduğu vurgusunu yaparak Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.