Sınıf Eğitimi Doktora Programı Açıldı

Üniversitemiz Rektörlüğünün, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına yaptığı Eğitim Bilimleri Enstitümüz Temel Eğitim Anabilim Dalı bünyesinde Sınıf Eğitimi Doktora Programı açılması konusundaki başvurusu, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından incelenerek uygun görüldü.

22 Haziran 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından yapılan Sınıf Eğitimi Doktora Programı açılması yönündeki başvurumuzun, YÖK tarafından uygun görülmesinin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin sahip olduğu lisanüstü eğitim alanlarını genişleterek, “Lisansüstü Eğitimde Merkez Olmak” hedefine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca yeni açılan programlar ile eğitim kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini de belirterek Sınıf Eğitimi Doktora Programının kente ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.