Veteran Badminton Sporcularımızdan 3 Madalya Başarısı

24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Veteran Badminton Şenliği'ne Üniversitemizden katılan iki sporcumuz, büyük başarı elde etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ve dört gün süren turnuvada Üniversitemiz Veteran  Badmintoncuları üç madalya almayı başardı.

Masterler turnuvasında yarışan Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adil Canımoğlu, Karışık Çiftler 50+ kategorisinde 1'inci olurken, Çift Erkekler 55+ da ise 2'ncilik derecesi elde etti. Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık, Çift Erkekler 40+ da 3'üncülük başarısı kaydetti. Sporcularımız turnuvadan bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile Niğde’ye döndü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, turnuvadan üç madalya başarısı elde ederek Üniversitemizi gururlandıran sporcularımızı tebrik etti. Rektör Uslu, Üniversitemizin spora ve sporcuya desteğinin aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.