Yükseköğretim Kurulu Başkanı’ndan Üniversitemize Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversitemize ziyarette bulundu. Ziyarete YÖK Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve Prof. Dr. Hüseyin Karaman da eşlik ettiler.
Üniversitemiz anı defterini imzaladıktan sonra Rektörlük makamımızda Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’yla bir araya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne değerli katkılar yaptığını aktardı ve çalışmalarında kendisine başarılar diledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ise açıklamalarında Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın ziyaretlerinin Üniversitemiz için çok değerli olduğunu söyledi.


YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Senatörlerimizle Bir Araya Geldi 

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi ve 3. Sınıf Atık Getirme Merkezinde Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte incelemelerde bulunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar bunun ardından Üniversitemiz Senato Üyeleri ile Senato Salonumuzda bir toplantı gerçekleştirdi.
Buradaki açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin ciddi bir takipçisi olduğunu ve yakından takip ettiği Üniversitemizde önemli çalışmalar yürütüldüğünü bildiğini söyledi. 
Üniversitelerinin farklı alanlarda yaptıkları çalışmaların öneminden de bahseden YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, tüm Üniversitelerin “Büyük Veri” konusuna da yapılan diğer akademik çalışmalar kadar gerekli önemi vererek çalışmalar yapması gerektiğini önemle belirtti.
Üniversitemizin, Üniversite Yönetimimiz öncülüğünde yürüttüğü akademik çalışmalar ile çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını aktaran YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversite senatolarının çok önemli bir danışma ve karar meclisi olduğunu da sözlerine ekleyerek tüm senatörlerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ise senatomuzda yaptığı açıklamalarda Üniversitemizde mutlu bir çalışma ortamı oluşturduklarını ve böylelikle ortak hedefe tüm personellerimiz ile birlikte yürüdüklerini söyleyerek YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın göreve geldikten sonra ilk yaptığı atamanın da kendisi olduğunu ve bu bağlamda da YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarını, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Üniversitemize tekrar hoş geldiniz diyerek noktaladı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın Üniversitemize ziyareti, günün anısına kendisine Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu tarafından hediye takdimi yapılması ile son buldu.