Turgay Başyayla Misafirimiz Oldu

Show Tv'de Lezzet Yolculuğu programının sunucusu Turgay Başyayla Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulun'da öğrencilerle buluştu.
Lezzet Yolculuğu programının yönetmeni Şenol Şişman ve Turgay Başyayla öğrenciler tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Profesyonellerden Niğde Üniversitesine Övgü

Yönetmen Şenol ŞİŞMAN; Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulun’da bizi çok güzel karşıladılar, aynı zamanda gerek ekipman olarak gerek ise stüdyo olarak çok güzel imkanlara sahip bir okul.Mesleği öğrenmek isteyenlerin bir numaralı adres olarak Niğde Üniversitesini seçmeleri doğru bir karar olacaktır.Ekipman olarak ise kameralar kurgu ve ses sistemleri olarak neredeyse en son teknolojiye sahip imkanlardan kurulmuş’ dedi.

Radyo ve Televizyon Programcılığı ve Teknolojisi  öğrencilerin katıldığı programında Lezzet Yolculuğu program ekibi ve sunucusu Turgay Başyayla öğrencilere meslekleri hakkında bilgilerini aktardı ve Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencisi Enes Can Özmen'in hazırladığı Eğitim programına konuk oldular.

Turgay Başyayla; Niğde'yi çok beğeniyorum her sene en az bir kere Niğde'ye gelmeyi istiyorum kültür olarak ve medeniyet olarak çok güzel bir şehirdir, Niğde'de en çok Bor Sögürmesi ve Niğde Tava'yı çok beğeniyorum ayrı bir tadı var 'dedi.

Yeni Yüzlere Bırakma Zamanımız Yaklaştı

Başyayla; 8 senedir program yapıyorum ve iki sene sonrasında programlarıma ara verip artık dinlenmeye çekilmek istiyorum genç arkadaşlara artık yerimizi bırakma zamanı geldi. Hiç bir zaman magazin konusu olmadım ve başarılıda oldum. Magazinlere konuk olmadan'da başarılı olabiliyoruz bunu herkese gösterdik yaptığımız albümlerle en çok satanların arasına girmeyi başardık ' ifadelerini kullandı.

Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu yaptığı Lezzet Yolculuğu programının Niğde çekimlerinde Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini davet ederek set ortamını ve çekimlerin nasıl yapıldığı hakkında hem bilgi verildi hem de öğrencilere teknik konularda yardımcı oldular.