KOP Başkanı İhsan Bostancı’dan Rektörümüze Ziyaret

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, kendisine eşlik eden Planlama Proje Geliştirme Koordinatör Yardımcısı Mehmet Akif Kaya ve Kırsal Kalkınma Uzmanı Süleyman Armağan ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak yapılan bilimsel çalışmalar ile Üniversitemizin ihtisaslaştığı alanlarda bölgesel kalkınmaya da destek sağlama hedefinde olunduğunu ifade etti. Rektörümüz ayrıca ziyaretlerinden dolayı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’ya ve kendisine eşlik eden heyete teşekkür etti.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ise açıklamalarında, bölgesel kalkınma için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a hem bu çalışmalara verdikleri destek hem de göstermiş oldukları misafirperverlik dolayısıyla teşekkürlerini iletti.