“Niğde Tarımsal Ürünlerine Katma Değer Kazandırılması” Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nde, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Toktay ile kamu ve özel sektör temsilcileri katılımı ile “Niğde Tarımsal Ürünlerine Katma Değer Kazandırılması” toplantısı gerçekleştirildi.

Niğde’nin öne çıkan tarımsal ürünlerinin işlenerek katma değerini yükseltmek ve üretici ile sektörel girişimcilerin gelir seviyelerini artırmak için neler yapılması gerektiği üzerine kamu ve özel sektör temsilcileri tarafından yapılan önerilerin değerlendirildiği toplantı sonunda belirlenen konular üzerine bir çalıştay yapılması da kararlaştırıldı.