Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik ile akademik ve idari personelimizin katılımıyla Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma merasiminde açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, “Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik. Rahmet, bereket, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazanda, hem dayanışma hem de paylaşma anlamında herkesin üzerine düşeni yapmış olduğunu umuyorum. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum, Allah hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde, önümüzdeki Ramazan ayına da yetişmeyi, Ramazan Bayramı sevincini yaşamayı nasip eder inşallah” dedi.

Bayramlaşma programı, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Senato Üyelerinin, üniversitemiz personelleri ile bayramlaşmasının ve ikramların yapılmasının ardından sona erdi.