Üniversitemizde Şehit ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

Üniversitemizde görev yapan ve öğrenim görmekte olan şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınları, üniversitemiz merkez yerleşke yemekhanesinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik ile Prof. Dr. İlyas Gökhan ve davetliler katılım gösterdi.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Ramazan ayının insanları birleştirici etkisinden bahsederek, “Şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan siz değerli misafirlerimizi bu iftar programında ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Üniversite olarak şehit yakını, gazi ve gazi yakını personelimiz ile üniversitemizde öğrenimine devam eden şehit ve gazi yakını öğrencilerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Çok şükür ki mübarek Ramazan Ayı sizlerle bir araya gelmemiz için bir vesile oluyor” ifadelerini kullandı.

Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının icra ettiği eserler eşliğinde başlayan iftar programı, duaların edilmesi ve okunan ezanla birlikte oruçların açılmasının ardından sona erdi.