Zorunlu Ders
|
GKK2002 ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
|
3
|
1
|
3
|
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak sucuk, emülsiyon tipi et ürünleri, pastırma, kavurma ve konserve tipi et ürünlerinin analizlerini yapma yeterlikleri, Sucuklarda Duyusal ve Kimyasal Analizler, Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler, Pastırmanın Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Kavurmanın Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Konserve Et Ürünlerinin Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri.
|
Zorunlu Ders
|
GKK2004 TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
|
3
|
2
|
4
|
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak hamur, ekmek, makarna ve bisküvi analizlerini yapma/değerlendirme yeterlikleri, Hamurda Farinograf, Ekstensograf, Miksograf, Alveograf Analizleri, Ekmeklerde Duyusal ve Kimyasal Analizler, Makarnalarda Duyusal ve Kimyasal Analizler, Bisküvilerde Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler
|
Zorunlu Ders
|
GKK2006 BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ
|
1
|
1
|
2
|
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak bal ile şekerli ürünlerin analizlerini yapma/değerlendirme yeterlikleri, Balda İletkenlik, Renk, Nem, Toplam Asitlik, Kül, Diastaz Sayısı Tayini, Hidroksimetil Furfural (Hmf) Analizi, İnvert Şeker Tayini, Sakkaroz Tayini, Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler.
|
Zorunlu Ders
|
GKK2008 ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
|
2
|
0
|
2
|
Araştırma Konularını Seçme, Kaynak Araştırması Yapma, Araştırma Sonuçlarını Değerlendirme, Araştırma Sonuçlarını Rapor Hâline Dönüştürme, Sunuma Hazırlık Yapma, Sunumu Yapma
|
Seçmeli Ders
|
GKK2010 MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II
|
2
|
1
|
4
|
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak kurutulmuş meyve sebzeler, konserve ürünler, dondurulmuş meyve sebzeler ve salça analizlerini yapma/değerlendirme yeterlikleri, Kurutulmuş Meyve-Sebzelerde Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler, Konserve Ürünlerde Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler, Dondurulmuş Ürünlerde Duyusal Analizler, Dondurulmuş Meyve Sebzelerde Kimyasal Analizler, Salçada Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2012 YAĞ ANALİZLERİ
|
2
|
1
|
4
|
Mevzuat ve analiz metotlarına uygun olarak bitkisel ve katı yağ analizlerini yapma/değerlendirme yeterlikleri, Bitkisel Yağlarda Duyusal Analizler, Bitkisel Yağlarda Kırılma İndisi Tayini, Eterde Çözünmeyen Yabancı Madde İle Kül Tayini, Uçucu Madde, Serbest Yağ Asitleri Tayini, Bitkisel Yağlarda Asitlik, Peroksit Sayısı, İyot Sayısı, Sabunlaşma Sayısı Tayini, Kreiss Testi, Mineral Yağ Aranması Tayini, Katı Yağlarda Duyusal, Fiziksel ve Kimyasal Analizler.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2014 AMBALAJLAMA
|
3
|
0
|
4
|
Gıda ambalaj materyalleri hakkında ürünü koruması, pazarlama, ülke ekonomisi, çevre, taşıma, üretici, tüketici açısından bilgilendirme.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2016 GIDA MEVZUATI-II
|
3
|
0
|
4
|
Tahıl ve ürünleri, meyve-sebze, bal ve şekerli ürünler ile yağ tayinlerinde uyulması gereken yasal kurallar hakkında bilgilendirmek.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2018 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ
|
1
|
2
|
4
|
İnternet ortamında iletişim kurmak, İnternet ortamında iş başvurusu yapmak, Sayısal verileri düzenlemek, Hazır şablon ile tanıtım materyali hazırlamak.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2020 İLETİŞİM
|
3
|
0
|
2
|
Sözlü İletişim kurmak, Yazılı İletişim kurmak, Sözsüz İletişim kurmak, Biçimsel (Formal) İletişim kurmak, Biçimsel Olmayan (İnformal) İletişim kurmak, Örgüt dışı iletişim kurmak.
|
Seçmeli Ders
|
GKK2022 KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI
|
3
|
0
|
3
|
Kalite Kavramı , Standart ve Standardizasyon,Yönetim kalitesi ve standartları, Üretimde kalite kontrolü, Toplam Kalite Kontrol
|
Seçmeli Ders
|
GKK2024 İŞLETME YÖNETİMİ-II
|
3
|
0
|
5
|
Planlama Yapmak, Örgütleme Yapmak Yönetmek, İş Analizi Yapılmasını Sağlamak, İşgöreni Seçmek, Üretimi Planlamak, Kaynakları Yönetmek.
|
Staj Dersi
|
GKK2052 ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM(STAJ)
|
0
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2050 İLETİŞİM
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2052 KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLARI
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2066 ÇALIŞMA HAYATI
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2068 İLK YARDIMIN AFET ORGANİZASYONUNA ENTEGRASYONU
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2072 STİL DANIŞMANLIĞI
|
2
|
0
|
4
|
|