Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
  • Kurumsal (EBYS-AKAPEDİA-BAP-PEOS)
  • OGRIS
  • Öğrenci e-posta
  • Personel e-posta
  • OGRIS
  • NOOS
  • EBYS Web Sayfası
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • NUBulut
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Telefon Rehberi
  • Telefon Rehberi
  • Bilgi Paketi
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
  • NOOS (Ders Kayıt)
  • NOOS
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
  • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi


    Bor Meslek Yüksekokulu

  • Bölüm
    • Genel Bilgi
    • Bölüm Kurulu
    • Sayılarla Bölümümüz
    • Komisyonlar
  • Akademik Kadro
  • Araştırma
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
  • Öğrenci
    • Ders Programı
    • Formlar
  • Dersler
    • Ders Planları
    • Kısa ders İçerikleri
  • Yeterlilikler
    • Beceri ve Yetkinlikler
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
    • Hedefleri
    • Not Değerlendirme
    • GZFT Analizi
    • Program Çıktı Matrisleri

Öğrencilerimiz Teknik gezi kapsamında Mühendislik fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü ve tarım Bilimleri Fakültesi Hayvansal Üretim Bölüm Laboratuvarlarını Ziyaret Etmişlerdir


Teknik gezi

ÜRETİMDE KADIN ELİ PROGRAMI ÇİFTÇİ TV MUHABİRİ ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ TUBA DURUSOY TUTAL ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE


ÇİFTÇİ TV MUHABİRİ ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ TUBA DURUSOY TUTAL ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE

Araştırma Uygulama Çİftlik ziyatetinden


Araştırma Uygulama Çİftlik ziyatetinden

2021 yılı son günlerinde Gıda Kalite ve Kontrolü öğrencilerimiz ile birlikte karlı güzel bir günden geriye kalanlar.


2021 yılı son günlerinde Gıda Kalite ve Kontrolü öğrencilerimiz

Hijyen Kursunda Sertifika almaya hakkazanan arkadaslarımız


Hijyen sertifika programı

Öğrencilerimizin laboratuvar cihazları ile ilgili uygulama eğitimleri


Kamu-Özel sektör işbirliği

Öğrencilerimizin laboratuvar cihazları ile ilgili uygulama eğitimlerine devam


Laboratuvar malzemelerinin tanıtımı

Öğrencilerimizin uygulama görüntüleri


uygulama görüntüleri

Haberler / Duyurular

Arşiv

2019-2020 Bahar Yarıyılı Ders N.Ö.Ö. Programı için


Etkinlikler

Arşiv
24
Mayıs

Öğrencilerimiz Teknik gezi kapsamında Mühendislik fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü ve tarım Bilimleri Fakültesi Hayvansal Üretim Bölüm Laboratuvarlarını Ziyaret Etmişlerdir


20
Mayıs

ÜRETİMDE KADIN ELİ PROGRAMI ÇİFTÇİ TV MUHABİRİ ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ TUBA DURUSOY TUTAL ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE


24
Eylül

EVA Laboratuvar ekipmanları tanıtımı


Hızlı Erişim

Kampus Planı

Merkez Yerleşke

Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi

Spor Bilimleri Fakültesi Yerleşkesi

Bor Yerleşkesi

Derbent Yerleşkesi

Ulukışla Yerleşkesi

Bağlantılar

YÖK

ÖSYM

CİMER

Resmi Gazete

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Kısayollar

ARBİS

YÖK Bilgi Paylaşım Forumu

Europass

Niğde Yatırım Destek Ofisi

Study in Turkey

İletişim

  • Tel :+90 388 311 45 27
  • Fax :+90 388 311 84 37
  • Adres : Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Bor/Niğde
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

© Copyright 2016.Bilgi İşlem Daire Başkanlığı All Rights Reserved. Web Sorumlusu