Geleceğin Hâkim ve Savcıları Olmak İsteyen Minik Öğrencilerden Rektöre Ziyaret

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, geleceğin hâkim ve savcıları olmak isteyen ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencileri, kendilerine küçük yaşta hedef koymaları ve kararlılıkları nedeniyle kutlayan Rektör Görür, “Umarım amacınıza ulaşırsınız” dedi.

İlköğretim Okulu öğrencileri Berkay Çolak, Esila Bölükbaşı, Zeynep Karakaya ve beraberlerindeki Eylül Çolak kendileri için hazırlanan hâkim ve savcı cübbelerini giyerek geldikleri ziyarette, Rektör Görür’ün “İdareciler Günü”nü ve yeni yılını kutladılar. 

Ziyarette Niğde'de birçok resmi kurum ve kuruluşu ziyaret ederek gelecekte savcı ve hâkim olduklarında neler yapacakları hakkında bilgiler verdiklerini ifade eden öğrenciler Rektör Görür’den tavsiyeler aldılar.

Adaleti sağlamak ve doğru kararlar almak için hâkim ve savcı olmak istediklerini belirten öğrenciler Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e kitap hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Görür de öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi ve kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.