İslami İlimler Fakültemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinde, devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende, Prof. Dr. İlyas Gökhan, Dekanlık görevini Prof. Dr. Recep Çiçek’e devretti.

Prof. Dr. İlyas Gökhan devir teslim törenindeki açıklamalarında, İslami İlimler Fakültemizin geldiği noktanın çok önemli olduğunu ve buradaki akademisyenlerin sosyal mecralar da dahil olmak üzere her platformda İslami İlimler Fakültesini başarıyla temsil edebileceklerini belirtti. Prof. Dr. İlyas Gökhan, Prof. Dr. Recep Çiçek’e görevinde başarılar dileyerek her zaman iletişim içinde olacaklarının altını çizdi.

Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Recep Çiçek ise, katkılarından dolayı Prof. Dr. İlyas Gökhan’a ve törene katılarak kendisini yeni görevi dolayısıyla tebrik eden herkese teşekkürlerini iletti.

Devir teslim töreni, çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.