Rektörümüzden Yeni Yıl Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rektörümüz mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım;

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak başarı dolu bir yılı geride bırakmaktayız. 2022 yılı içinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiğimiz bu büyük başarılar bizler için her zaman umut kaynağı olmuş ve her koşulda daha ileri gitmemize olanak sağlamıştır. 
Birbiriyle kenetlenmiş ve ortak hedefe ilerleyen, milli ve kültürel değerlere saygılı bireylerden oluşan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ailesi olarak 2023 yılını büyük mutlulukla karşılıyoruz. 2023 yılı da yine geride bıraktığımız yıl gibi başarılarla dolu ve ülkemizin yerli ve milli teknoloji hamlesine ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlayacak bilimsel çalışmalara imza atacağımız bir yıl olacaktır. 

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz sizlerin nitelikli bir eğitim alabilmeniz üzere önemli bir akademik gelişmişliğe sahip olup bu akademik gelişmişlikten elde edilen yüksek tecrübeyi sizlere en iyi şekilde aktarabilmek üzere aralıksız olarak çalışmaktadır. Bunun yanında kampüslerimizdeki fiziki şartları en iyi seviyeye çıkararak sizlerin eğitiminizi sağlıklı bir ortamda alabilmeniz için de yine durmadan çalışmaktayız. Sizlerin de bu emeklerin karşılığını vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmetler sunarak vereceğinizden şüphemiz yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın başta kıymetli personellerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere, tüm şehrimize ve ülkemize güzellikler getirmesini temenni ediyor, tüm öğrencilerimizin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını içtenlikle kutluyorum."