Aşçılık Programı Mesleki Tanıtım Günleri Kapsamında Özel Anlam Okulları Ziyareti
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı olarak, Niğde Anlam Okulları ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ziyaretimiz kapsamında Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Betül ÇETİN okulumuz ve Aşçılık Programımız hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Şinasi ÖZMEN gastronomi hakkında genel bilgiler vererek bölüm mezunu olacak olan öğrencilerin hangi işleri yapabilecekleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Öğr. Gör. Dilek YAPRAK USLU beslenme ilkeleri ve gıda hijyeni konusunda bilgilendirme yaptı. Son olarak Öğr. Gör. İsa Serhan CİHANGİR ise aşçılık sektörünün artıları ve eksilerinden bahsetti. Daha sonra Aşçılık Programı öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak neden aşçılık programında olduklarından ve gelecekte ki planlarından bahsettiler. Nazik davetleri için Niğde Anlam Okullarına teşekkür eder üniversite sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.
Son Güncelleme Tarihi : 14.02.2020