Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
  • Kurumsal (EBYS-AKAPEDİA-BAP-PEOS)
  • OGRIS
  • Öğrenci e-posta
  • Personel e-posta
  • OGRIS
  • NOOS
  • EBYS Web Sayfası
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • NUBulut
  • Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Telefon Rehberi
  • Telefon Rehberi
  • Bilgi Paketi
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
  • NOOS (Ders Kayıt)
  • NOOS
  • Yemek Menü
  • Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
  • Anket
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Logo
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
  • Aşçılık


    Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

  • Bölüm
    • Genel Bilgi
    • Bölüm Kurulu
    • Sayılarla Bölümümüz
    • Komisyonlar
    • KVKK Aydınlatma Metni
    • KVK ve İşlenme Politikası
    • Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu
  • Akademik Kadro
  • Araştırma
    • Projeler
    • Yayınlar
    • Laboratuvarlar
  • Öğrenci
    • Ders Programı
    • Formlar
  • Dersler
    • Ders Planları
    • Kısa ders İçerikleri
  • Yeterlilikler
    • Beceri ve Yetkinlikler
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
    • Hedefleri
    • Not Değerlendirme
    • GZFT Analizi
    • Program Çıktı Matrisleri

İftarda ağızları lezzetlendiren Niğde'nin tescilli yemeği: "Bor söğürmesi"


Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şinasi ÖZMEN hazırlamış olduğu Bor Söğürme ile ulusal medyada yer almıştır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Şinasi Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bor söğürmesinin özellikle ramazan ayında veya akşam yemeklerinde sıkça tüketildiğini anlattı.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Üniversitemiz Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Aşçılık Uygulama Mutfağı açılışı gerçekleştirildi. Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağı tarafından “Yemeğin Tadını Veren Hünerli Ellerdir” sloganıyla gerçekleştirilen açılışa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, çok sayıda sektör paydaşı ve basın mensupları ile davetliler katıldı.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Üniversitemiz Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Aşçılık Uygulama Mutfağı açılışı gerçekleştirildi. Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağı tarafından “Yemeğin Tadını Veren Hünerli Ellerdir” sloganıyla gerçekleştirilen açılışa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, çok sayıda sektör paydaşı ve basın mensupları ile davetliler katıldı.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Aşcılık Programı Uygulama Mutfağı Açılışı Gerçekleşti


Mutfak açılışımız da Aşçılık öğrecilerimizin maharetli ellerinden çıkan çeşitli ikramlarımız misafirlerimize sunuldu.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Mutfak Uygulamalarına Giriş Dersi


Dersimiz kapsamında Öğr. Gör. Şinasi Özmen bu hafta Deniz Ürünleri konusunu işleyerek nasıl hazırlanması gerektiğini anlattı.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Önlüklerini Giydiler


2019-2020 eğitim öğretim yılı Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimiz için önlük giydirme töreni gerçekleştirildi.

Aşçılık Mutfağı İçin Çalışmalar Başladı


Aşçılık Mutfağı İçin Çalışmalar Başladı

Haberler / Duyurular

Arşiv

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz Bölüm/Programlarında yürütülecek olan dersler için uygulanacak eğitim-öğretim yöntemleri


2020-2021 Bahar Dönemi Ders Programı


bütünleme sınav tarihleri bildirimi


Dönem Sonu Sınav Tarihleri


2020-2021 Güz Yarıyılı Ara Sınav Sınav Programı


2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı


STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE


İftarda ağızları lezzetlendiren Niğde'nin tescilli yemeği: "Bor söğürmesi"


Yoğunlaştırılmış Akademik Takvim Kapsamında 18 Mayıs 2020 - 12 Haziran 2020 tarihleri arasında Uzaktan Eğitimde Görülecek Dersler ve Ara Sınav Türleri


2019-2020 BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI


Etkinlikler

Arşiv
24
Aralık

Aşçılık Programı Mesleki Tanıtım Günleri Kapsamında Özel Anlam Okulları Ziyareti


Hızlı Erişim

Kampus Planı

Merkez Yerleşke

Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi

Spor Bilimleri Fakülyesi Yerleşkesi

Bor Yerleşkesi

Derbent Yerleşkesi

Ulukışla Yerleşkesi

Bağlantılar

YÖK

ÖSYM

CİMER

Resmi Gazete

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Kısayollar

ARBİS

YÖK Bilgi Paylaşım Forumu

Europass

Niğde Yatırım Destek Ofisi

Study in Turkey

İletişim

  • Tel :Telefon Bilgisi
  • Adres : Adres Bilgisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

© Copyright 2016.Bilgi İşlem Daire Başkanlığı All Rights Reserved. Web Sorumlusu