|
Zorunlu Ders
|
ASC2004
|
ALTERNATİF MUTFAKLAR
|
2
|
0
|
2
|
|
Staj Dersi
|
ASC2006
|
ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ)
|
0
|
0
|
8
|
|
Zorunlu Ders
|
ASC2008
|
ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ
|
3
|
0
|
2
|
|
Zorunlu Ders
|
ASC2030
|
MESLEKİ YABANCI DİL IV
|
2
|
0
|
2
|
|
Zorunlu Ders
|
ASC2032
|
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
|
2
|
0
|
2
|
4.YARIYIL ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS HAVUZU
|
Seçmeli Ders
|
USD2050
|
İLETİŞİM
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2052
|
KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLARI
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2066
|
ÇALIŞMA HAYATI
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2068
|
İLK YARDIMIN AFET ORGANİZASYONUNA ENTEGRASYONU
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
USD2072
|
STİL DANIŞMANLIĞI
|
2
|
0
|
4
|
IV. YARIYIL SEÇMELİ DERSLER
|
Seçmeli Ders
|
ASC2010
|
ZİYAFET MUTFAĞI
|
2
|
2
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2012
|
DÜNYA MUTFAKLARI
|
2
|
2
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2016
|
KURUM BESLENMESİ VE MUTFAK YÖNETİMİ
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2018
|
GİRİŞİMCİLİK
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2020
|
BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2022
|
SERVİS TEKNİKLERİ
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2024
|
ŞEKER SÜSLEME VE ÇİKOLATA SANATI
|
1
|
2
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2026
|
GENEL EKONOMİ
|
3
|
0
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2028
|
YEMEK SÜSLEME SANATI
|
1
|
3
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2034
|
DÜNYA MUTFAKLARI II
|
1
|
3
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2036
|
EKMEK HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
|
1
|
3
|
4
|
|
Seçmeli Ders
|
ASC2038
|
MUTFAK PLANLAMA VE TASARIM
|
2
|
0
|
4
|